Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul ireal pentru care Gheorghe Dincă le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul Luizei

Monday, 05 August 2019, 16:19 Sursă: REALITATEA.NET

Gheorghe Dincă ar fi dezvăluit unde ar fi aruncat trupul Luizei la rugămințile unor polițiști care i-ar fi zis că trebuie să spună unde se află cadavrul pentru liniștea părinților și că fața trebuie să aibă și ea o înmormântare creștinească.

Acesta le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul fetei, precizând însă că face acest lucru pentru liniștea sufletului lui.

”Hai că v-am plimbat toată toată săptămână, dar vă spun unde am aruncat trupul Luizei pentru liniștea sufletului meu”, le-ar fi spus acesta anchetatorilor.

Noi oseminte umane au fost descoperite luni la Caracal, într-o pădure indicată chiar de principalul suspect, Gheorghe Dincă. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că este vorba de rămășițele Luizei, tânăra care a dispărut în luna aprilie. Potrivit unor surse, Dincă le-a povestit că ambele fete au fost ucise în camera de zi a casei și incinerate similar.

Oase găsite într-o pădure din Caracal. Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei

Luni, anchetatorii efectuează cautări în lanurile de lângă Caracal. Lantul de floarea-soarelui se află foarte aproape de locul în care vineri s-au efectuat, de asemenea, căutări. Procurorii ar caută telefonul Luizei. Gheorghe Dincă ar fi declarat că acolo a aruncat dispozitivul. 

Anchetatorii vor începe să cerceteze curtea lui Gheorghe Dincă, tot atunci vor fi sparte și gropile cimentate din curtea locuinței lui.

După ce vor fi adunate toate probele, Gheorghe Dincă va fi transferat la București, unde va fi efectuată expertiza phisihiatrică, iar dacă aceasta are discernământ va fi testat și cu detectorul de minciuni. Tot în Capitală se va realiza și perchezițiile informatice, în prezența lui Dincă. 

DIICOT a transmis un comunicat privind cercetările de duminică de la casa groazei din Caracal:

”Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române - delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Avocatul familiei Luizei Melencu desființează ancheta de la Caracal. Predicție sumbră despre victime

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare” 


 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL