Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

INCIDENT. Avion Blue Air Cluj-București, întors din zbor, așteptat de pompieri. ”Am fost îngroziți!”

Sunday, 01 April 2018, 23:42 Sursă: REALITATEA.NET

”Probleme pentru un #Boeing 737-300 #BlueAir (YR-BAP, varsta 27 de ani), zborul #0B3102 Cluj-Bucuresti. Conform discutiilor cu turnul de control, pilotii au raportat vibratii la motor dupa decolare.

Cei care au auzit avionul decoland spun ca se auzea ciudat, asemeni unui C-130 Hercules, nicidecum #B737.

Avionul a aterizat in siguranta duminică seară la Cluj Napoca”, a precizat publicația Aeronews pe pagina de Facebook.

"Imediat ce avionul s-a desprins de sol, am auzit o bubuitură puternică venind dinspre motorul stâng, iar avionul a început să trepideze foarte tare. Probabil că a intrat o pasăre în motor pentru că am observat scântei ieșind din el. Dar poate că norocul nostru a fost că la Cluj-Napoca plouă. Avionul era aproape plin și toți am fost îngroziți, mai ales că a survolat zona aproximativ 45 de minute până a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca, probabil ca să mai consume din kerosen", a declarat pentru Profit.ro unul dintre pasageri.

În avion se aflau între 80 și 100 de persoane. Pe pistă, avionul a fost așteptat de mașini de pompieri.

Blue Air: siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol

”Aeronava Blue Air 0B3101, care a decolat conform programului de zbor de pe Aeroportul International Cluj-Napoca duminica, 1 aprilie, la ora 21.41, cu destinatia Aeroportul Otopeni, s-a reintors pe Aeroportul Cluj la ora 22.25.
Capitanul a decis, ca masura suplimentara de siguranta, revenirea pe aeroportul Cluj, dupa ce s-a semnalizat o situatie la unul dintre motoare. Echipajul nostru nu a solicitat asistenta la aterizare, revenirea pe pista s-a realizat normal si, in
niciun moment al zborului, siguranta pasagerilor Blue Air nu a fost pusa in pericol.

Situatia a fost cauzata, cel mai probabil, de un bird strike sau ingestia unui corp extern (FOD) la decolare. O alta aeronava Blue Air a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu destinatia Aeroportul International Cluj pentru preluarea pasagerilor”, a precizat un comunicat Blue Air.
Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL