Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avertismentul ÎNFIORĂTOR al ministrului de interne din UCRAINA

Saturday, 25 January 2014, 18:01 Sursă: REALITATEA.NET

UCRAINA. CRIZĂ UCRAINA. Manifestanţii reuniţi în Piaţa Independenţei din centrul Kievului, dar şi cei din clădiri publice ocupate vor fi consideraţi de către poliţie ca făcând parte din "grupări extremiste", a avertizat sâmbătă Vitali Zaharcenko, ministrul ucrainean de Interne, relatează AFP.

UCRAINA. "Lăsaţi radicalii (...) şi plecaţi într-un loc sigur", a îndemnat ministrul, citat de Mediafax, acuzând că doi poliţişti au fost sechestraţi de către activişti din cadrul opoziţiei şi au fost eliberaţi, ulterior, aceştia prezentând urme de "tortură".

CRIZA DIN UCRAINA. Întâlnire CRUCIALĂ între Vitali Kliciko şi preşedintele Ianukovici

UCRAINA. Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici a primit sâmbătă după-amiază lideri ai opoziţiei la noi negocieri, în urma unei reintensificări a tensiunilor la Kiev, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP.

 

PROTESTE UCRAINA. Manifestaţiile antiguvernamentale din Ucraina s-au extins, joi, în oraşul Liov, situat în vestul ţării, unde sute de protestatari au pătruns cu forţa în sediul Administraţiei regionale, obligându-l pe guvernator să îşi prezinte demisia, relatează site-ul agenţiei Interfax.

La Kiev, manifestanţii s-au declarat nemulţumiţi de tratativele cu Puterea şi sunt gata de "ofensiva" promisă. Revoltele au izbucnit cu violenţă şi la Cernăuţi. Preşedintele Ucrainei a anunţat, drept răspuns, că va efectua o remaniere guvernamentală săptămâna viitoare şi va modifica legile contestate de opoziţie, în contextul amplei crize politice de la Kiev.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL