Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CRIZA DIN UCRAINA. Întâlnire CRUCIALĂ între Vitali Kliciko şi preşedintele Ianukovici

Saturday, 25 January 2014, 17:12 Sursă: REALITATEA.NET

UCRAINA. Fostul boxer Vitali Kliciko, Arseni Iaţeniuk, liderul grupului parlamentar al opozantei încarcerate Iulia Timoşenko, şi naţionalistul Oleg Tiagnîbok participă la această întâlnire care vizează să găsească o ieşire din criza care a izbucnit în urmă cu peste două luni şi care s-a agravat săptămâna aceasta, în cursul unor confruntări violente, soldate cu cel puţin trei morţi, informează Mediafax.

"M-au dezbrăcat complet". Un opozant ucrainean a povestit CUM A FOST UMILIT de către poliţie

Un manifestant care susţine opoziţia ucraineană, bătut şi umilit de către forţele speciale ale poliţiei, s-a declarat vineri hotărât să continue să lupte împotriva puterii din Ucraina, relatează AFP.

"Intenţionez să continui să pregătesc revoluţia", a oferit asigurări Mihailo Gavriliuk, în vârstă de 34 de ani, într-o conferinţă de presă.

O înregistrare video, postată joi pe YouTube, surprindea un bărbat dezbrăcat complet, în zăpadă, cu urme de lovituri pe corp, şi poliţişti din cadrul unităţilor Berkut fotografiindu-l. Ministerul de Interne a prezentat scuze pentru fapte "inadmisibile" şi a promis o anchetă.

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL