Audieri la Poliţia Capitalei, în cazul incendiului din clubul Colective

Sunday, 01 November 2015, 13:35 Sursă: REALITATEA.NET

Trei persoane s-au prezentat duminică la sediul Poliției Capitalei pentru a fi audiate în calitate de martori în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, soldat cu 29 de decese.

Adaugă părerea ta

La primele ore ale dimineții, două fete, între care una era bandajată, au fost aduse cu o mașină a Poliției. De asemenea, un tânăr care avea un bandaj la urechea dreaptă a venit la Poliția Capitalei, însă el a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii. Procurorii și polițiștii criminaliști continuă duminică cercetările la fața locului, în timp ce la INML, medicii legiști vor efectua autopsii în cazul persoanelor decedate.

Parchetul General a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și distrugere calificată. La anchetă participă polițiști de la Serviciul Omoruri, Direcția de Investigații Criminale, Institutul Național de Criminalistică IGPR, Serviciul Criminalistic din cadrul DGPMB, alături de specialiști din cadrul Institutului Național de Expertiză Criminalistică și Institutul Național de Cercetare — Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani.