Au cel mai rău suflet. Zodiile de care trebuie să te fereşti!

Wednesday, 11 May 2016, 18:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Iată în ce zodii sunt născute persoanele a căror apropiere ţi-ar putea face rău:

Fecioara

Fecioara este ironică şi critică la adresa celorlalţi, iar lipsa sa de tact o face să îşi piardă minţile. Devine periculoasă atunci când este provocată, dar şi atacă la cel mai mic semn de lipsă a naturaleţii şi a sincerităţii, fiindcă urăşte ipocrizia şi falsitatea. Uneori îşi doreşte din tot sufletul să le facă rău celor din jurul său şi este capabilă să ticluiască unele dintre cele mai ticăloase planuri. E în stare să provoace catastrofe doar pentru a-i distruge pe cei care i-au greşit sau care crede ea că au avut intenţii ascunse.

Leu

La concurenţă cu Fecioara este Leul. Nativii acestei zodii fac şi ei rău în mod gratuit. Nici măcar nu realizează atunci când aruncă vorbe grele, care jignesc. Se crede cel mai frumos, cel mai bun, cel mai deştept şi priceput şi va pune voit în inferioritate pe oricine încearcă să îi atace poziţia de lider. Are o fire cu adevărat diabolică şi poate fi periculos din cauza faptului că este inteligent încât să ştie când şi cu ce să atace pentru a face rău.

Scorpion

Pe Scorpion nu ar trebui să îl crezi niciodată. Asta pentru că oricât ai încerca să îi ghiceşti intenţiile nu ai cum să intuieşti nimic. E de-a dreptul machiavelic pentru că nu suportă ca cineva să îl contrazică sau să facă altfel decât zice el. Latura sa întunecată va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Dacă îl superi, nu este genul care să uite. Înainte să te ierte va căuta să te rănească la fel de tare. De obicei, el e cel care joacă foarte murdar, fiind capabil de gesturi drastice.

Sursa: ele.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri