Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Atacă Ciorbea la CCR modificările la Legile Justiției? Ce reacție a avut!

Tuesday, 16 October 2018, 13:55 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat de Realitatea TV dacă va lua atitudine în cazul Ordonanței care modifică legile justiției, Victor Ciorbea a spus că aşteaptă să vadă forma finală a actului normativ.

"Nu imi cereti sa dau un raspuns afirmativ sau negativ, inainte de publicarea in Monitorul Oficial. Asteptam punctul de vedere al autoritatilor,  al institutiilor si persoanelor interesate si apoi vom lua o decizie, in functie de faptul daca exista sau nu motive de neconstitutionalitate. Cu alte cuvinte, daca sunt indeplinite sau nu conditiile pentru a ridica o exceptie de neconstitutionalitate la Curtea Constitutionala", a comentat Victor Ciorbea pentru Realitatea TV.

Citește și: După gafa făcută în Italia, Klaus Iohannis a început să LAUDE Guvernul

"Lasati-ma sa vad mai intai publicarea in Monitorul Oficial, publicarea exacta si apoi facem toate analizele. Analizam toate aspectele. Fiind OUG, normal, vom examina si aspectul privitor la urgenta si cel privind caracterul exceptional. Intre timp, va fi dat publicitatii si raportul Comisiei de la Venetia, astfel incat vom avea elemente suficiente pe baza carora sa ne pronuntam", a adăugat Victor Ciorbea pentru Realitatea TV.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL