Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anchetă a IPJ Dolj, după ce doi poliţişti au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu

Tuesday, 18 July 2017, 14:52 Sursă: REALITATEA.NET

Cei doi poliţişti au fost surprinşi, duminică, de un craiovean, în timp ce dormeau în maşina de serviciu pe care o parcaseră pe un drum mai puţin circulat.

Unul dintre ei dormea pe scaunul şoferului, celălalt în spatele sau. Cel care i-a văzut i-a fotografiat şi a publicat imaginile pe o reţea de socializare.

După publicarea imaginilor, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt poliţiştii.

”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situaţiei. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică şi deontologie profesională sau ale altor proceduri şi prevederi legale ce reglementează activitatea Poliţiei, se vor dispune măsuri în consecinţă, întrucât managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de comportamente“, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL