ALERTĂ METEO pentru București. Vreme extremă în zilele următoare

Monday, 03 June 2019, 11:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Bucureşti, vor fi intervale cu înnorări, averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit prognozei pentru municipiul Bucureşti, actualizată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Luni (03 iunie), instabilitatea atmosferică se va menține accentuată. Vor fi intervale cu înnorări, averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Aceste fenomene vor fi mai intense, cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade.

Marți (04 iunie) și miercuri (05 iunie), vremea va fi în continuare instabilă. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare în cursul după-amiezilor. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă în jur de 15 grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL