Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Află care sunt zodiile care nu se văd niciodată căsătorite

Wednesday, 28 March 2018, 10:04 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC

Nativul Berbec nu suportă ca cineva să îi traseze limite sau să îi spună ce are de făcut, așa că preferă să oprească o relație dacă vede că persoana din viața lui este mult prea autoritară. Cu principii și valori bine definite, acesta vrea ca nimeni să nu îi îngrădească libertatea și dreptul la exprimare. 

GEMENI

Deși este o persoană extrem de sociabilă, când vine vorba de căsătorie, acest nativ nu își mai găsește cuvintele. Nu înțelege ideea de angajament, așa că preferă să se limiteze la conversații simple, întâlniri amicale sau idile de scurtă durată. Unii îl consideră imatur, în timp ce alții îi detestă felul de a fi. Dacă s-ar căsători, sigur ar înșela în căsnicie, așa că preferă să stea departe de probleme.

SĂGETĂTOR

Nativul Săgetător este un aventurier, nicidecum un om de casă. Este mult prea egoist și se iubește pe sine atât de tare, încât nu se vede cu cineva alături pentru toată viața. Preferă să călătorească, să evolueze profesional, să cunoască locuri și oameni care să îl inspire, nu să se lege la cap cu un mariaj și o sumedenie de responsabilități. 

VĂRSĂTOR

Acest nativ este foarte curios din fire, de aceea se și îndrăgostește repede, dar îi trece la fel de repede, asta pentru că este atras întotdeauna de noutate. Nu suportă să fie implicat într-un angajament de ordin emoțional, așa că preferă să se despartă înainte ca lucrurile să devină serioase. Cu greu își găsește pe cineva care să îi placă în totalitate, poate chiar niciodată.

sursă:clikpentrufemei.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL