Adevărul crud despre fiecare zodie. Ce nu ştii despre tine

Tuesday, 29 May 2018, 12:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fiecare zodie are şi o parte negativa (sau chiar mai multe), o parte despre care puţini ştiu cât este de reală. Tu ştii cine eşti cu adevărat din punct de vedere al zodiacului?

Ce nu ştii despre tine, din punct de vedere al zodiei

Berbec

Cei în zodia berbec au sprâncenele încruntate și o nuanță de aroganță pe față, care nu prea-i ajută. Cu toate acestea, berbecii sunt oameni cu caracter, oameni de cuvânt. Ei rareori spun un lucru și fac altceva. Problema intervine atunci când greșesc: dacă fac ceva nelalocul lui, nici nu discută despre acțiunea lor și se fac că plouă. Berbecii sunt ființe cinice care vor face mișto oricând au ocazia, indiferent cât de cruzi și jignitori se arată. Mai mult, se cred de neînfrânt, motiv pentru care caută cu înverșunare să atingă poziții de conducere.

Taur

Taurul este tot timpul captiv propriilor emoțîi. El trece de la o stare la altă foarte repede, având o personalitate bipolară. Mai mult, faptul că sunt o zodie de pământ îi face să se spele mai rar decât alte zodii, iar când cad în depresie fug de apă că de dracu. Deși se dau mari maeștri în psihanaliză și își evaluează deseori prietenii, taurii duc lipsa de experiență de viață, indiferent de vârstă, nu pentru că nu au avut parte de evenimente majore în viață, ci pentru că au o capacitate redusă de a învață din propriile experiențe.

Gemeni

Cei în zodia gemeni iubesc faptul că sunt persoane duale, că există doi în unul singur, motiv pentru care  care vorbele și acțiunile lor sunt greu predictibile. Vorbesc săptămâni întregi despre un plan pentru că, atunci când trebuie să aibă loc, să se răzgândească. Gemenii vorbesc cu voce tare pentru că adoră să se audă și să primească atenția tuturor din jur, dar sunt și sacaitori, și insistenți, adesea fără motive întemeiate, singurul argument din spatele comportamentului lor fiind faptul că au chef de joacă. Deseori, nu le pasă că în “joacă” lor cineva ar putea să iasă rănit, cel puțin sufletește. 

Rac

Racii sunt teribil de curioși. Și-ar dori să știe ce fac toți oamenii de pe Pământ. Pe de altă parte, racii sunt și foarte puturoși. Rareori excelează la vreun sport pentru că, dacă ar fi după ei, ar lua pauză din 15 în 15 minute. Puterea de influență a racului este foarte limitată. Nici măcar în față prietenilor nu au un cuvânt major de spus, părerile lor fiind ușor trecute cu vederea și considerate adesea neimportante.

 Leu

Persoanele născute sub semnul zodiacal al leului fac orice că să fie în centrul atenției. Stimă lor de sine este mult peste medie, în unele cazuri ajungând chiar la adulatie. Leii au obiceiul de a întrerupe conversațiile oamenilor. Leii se sperie de ideea de umilință. Ei nu s-ar arată umili în absolut nicio situație. Nu degeaba Iisus a fost capricorn și Buddha, vărsător.

Fecioara

Fecioarele au veșnic câte o problema. Mulțumirea este dificil de obținut pentru o persoană născută sub semnul fecioarei. Sunt firi perfecționiste care atunci când fac curățenie spală de două ori același loc doar că să se asigure că este curat. Acesta este doar un exemplu din multele care indică la fecioare un comportament obsesiv-compulsiv.

Balanță

Cei în zodia balanță au tendințe bipolare. Echilibrul specific balanței provine din faptul că ele cântăresc toate beneficiile, toate dezavantajele și toate posibilele scenarii care pot decurge înainte să ia o anumită decizie. Având atâta de gândit, se trezesc adesea că decizia pe care într-un final au luat-o nu mai este valabilă, nu mai poate fi aplicată, căci au luat-o tardiv. Multe balanțe trec prin viață gândindu-se ce decizie să ia, facă să apuce să se hotărască și să-și pună planul în aplicare. Au nevoie de impulsuri exterioare constante că să-și facă treaba cum se cuvine. Balanțele se obișnuiesc greu cu gândul că trăim în secolul al XXI-lea, într-o societate în continuă mișcare, și că trebuie să grăbească pasul propriei gândiri.

Scorpion

Scorpionii sunt tipicari, fixiști, sunt tehnici și le place să fie totul pus că la carte. Din acest motiv sunt prieteni buni cu balanțele, căci acestea sunt în stare să le aducă cafeaua așa cum le place. Cei mulți hackeri sunt născuți sub semnul zodiacal al scorpionului. Adoră să afle lucruri care nu țin de ei. Un scorpion ar pierde mult timp doar că să afle că vecină de la etajul 3 se conversează în secret cu un tip din SUA, deși are un iubit în cartierul vecin.

Despre restul zodiilor, puteţi citi AICI.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL