Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aceşti paraziţi te mănâncă de viu şi produc cancer

Sunday, 27 October 2019, 15:13 Sursă: REALITATEA.NET

Pe lângă faptul că trăiesc în interiorul tău, aceste creaturi dezagreabile preiau controlul instinctelor de baza, făcându-te să consumi mai multe zaharuri, să mănânci mai multe alimente procesate, să bei mai puţină apă, etc...toate acestea pentru a-şi crea mediul perfect de şedere, scrie bzi.ro.

Mai mult decât atât, aceşti paraziţi, atunci când "prind" un organism slăbit şi cu imunitate scăzută, fac ravagii în interiorul acestuia, provocând unele dintre cele mai periculoase boli. Cercetătoarea Hulda Clark, a ajuns la concluzia că în marea majoritate a bolilor grave cu care ne confruntăm azi, paraziţii joacă un rol extrem de important.

De exemplu : Toţi pacienţii care au cancer, au organismul supraîncărcat cu Fasciolopsis Buski (un vierme plat extrem de periculos, care poate provoca şi alte boli mortale); toţi diabeticii au organismul acaparat de trematodul pancreatic – Eurytrema; toţi pacienţii care au astm, au plămânii "plini" de ascarizi; toţi pacienţii cu schizofrenie au creierul invadat de paraziţi; toţi pacienţii care au probleme cu acneea, sunt puternic infestaţi cu parazitul Leishmania....şi lista poate continuă....până la persoanele care au transpiraţii excesive, în interiorul cărora s-au regăsit din abundenţă ascarizi.

În cazul în care prezinţi unele dintre simptomele de mai jos, cel mai probabil organsimul tău este acaparat de paraziţi:

- răceli repetate

- alergii

- eczeme

- dureri de articulaţii

- oboseală cronică

- astenie

- anemie

- lipsa poftei de mâncare

- lipsa energiei

- dureri de cap repetate

Din fericire pentru noi, încă o dată natură ne întinde o mâna şi ne pune la dispoziţie un leac care să ne ajute să scăpăm de ei. O curăţare la nivelul întregului organism poate să scape corpul de invazia paraziţilor. Este alegerea ta să iei atitudine şi să scapi de ei.

Iată ce trebuie să faci!

Vei avea nevoie de:

- 200 de grame de chefir

- 1 linguriţă de ulei de cocos

- 2 căţei de usturoi

- 1 linguriţă de seminţe de dovleac

Mod de preparare:

- Aşază într-un vas chefirul peste care trebuie să adaugi pe rând uleiul de cocoş, usturoiul curăţat şi zdrobit iar la final, seminţele de dovleac zdrobite.

- Amestecă bine până când vei obţine un preparat omogen

Consumă întregul remediu dimineaţă pe stomacul gol, imediat după trezire. Repetă acest procedeu 10 zile la rând şi astfel vei realiza o "curăţare" completă a organismului de paraziţi. Prin această metodă pot fi eliminaţi până şi cei mai "încăpăţânaţi" paraziţi, inclusiv Fasciolopsis buski, temutul vierme plat răspunzător în declanşarea cancerului.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL