Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aceasta este zodia cu cel mai mare succes în viață. Iată ce spun studiile

Monday, 25 May 2015, 10:28 Sursă: REALITATEA.NET

Un studiu publicat in revista de specialitate “Comprehensive Psychology”, realizat la Universitatea din Connecticut (SUA), arata ca exista intr-adevar o stransa legatura intre semnul zodiacal sub care un om s-a nascut si sansele lui de succes in viata. Dupa analize elaborate, oamenii de stiinta au constatat ca zodia cu cel mai mare succes in viata este cea a Varsatorului!

Profesorul doctor Mark Hamilton de la Universitatea din Connecticut sustine ca zodia in care te-ai nascut are un impact major asupra sanselor de succes in viata, asupra recunoasterii tale publice la “vedete”, “profesionist exceptional” sau orice alt “titlu” prin care esti cunoscut de un public mai larg. Prof. dr. Hamilton a analizat stiintific ce legatura au zodiile in care s-au nascut toti fostii lui colegi de scoala si gradul de succes inregistrat de acestia in viata. Hamilton a ajuns la concluzia ca momentul anului in care un copil s-a nascut, comparativ cu colegii sai, este un factor determinant pentru succesul sau in viata. Specialistul american a denumit acel moment al anului drept “varsta relativa”, fiind corelat cu momentul inceperii anului scolar, respectiv septembrie, caci anii de formare educationala a fiecaruia in parte sunt intrinsec legati de ce si cum va face in viata de adult.

Practic, cu cat “varsta relativa” este mai mare, adica un copil este nascut in apropierea lunii septembrie, cu atat sansele lui de dezvoltare psihica si intelectuala, dar si performantele sale sunt mai mari. Totusi, nu Fecioarele sau Balantele s-au dovedit a fi zodia cu cele mai mari sanse de succes in viata, ci Varsatorul, scrie Lyla.ro. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL