Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident pe DN 6. Un TIR s-a răsturnat și a luat foc. Șoferul a murit

Thursday, 23 November 2017, 23:30 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Şoferul autotrenului implicat în accidentul rutier de pe DN6, produs joi seară în zona Porţile de Fier I, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate.

--------------------------------------

Potrivit Mediafax, autotrenul a luat foc în urma accidentului, iar șoferul a rămas încarcerat în cabină. Incendiul, însă, a fost stins de ceilalți șoferi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Alexandru Petolescu, în urma accidentului rutier care a avut loc joi seara, circulaţia pe DN6 Drobeta-Turnu Severin-Orşova este oprită pe ambele sensuri, în zona Porţile de Fier I. Şoferul unui autotren a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit de versantul aflat pe marginea drumului. Bărbatul a fost rănit în urma evenimentului, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerare.

"Pompierii au acţionat pentru descarcerarea şoferului autotrenului. Se efectuează manevre de resuscitare", a declarat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Incendiul a fost stins de ceilalţi conducători auto, înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului. Poliţiştii urmează să stabiliească dacă accidentul a fost provocat de o manevră greşită a şoferului sau în urma unei defecţiuni tehnice la autotrenul înmatriculat în Olt.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL