Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident ȘOCANT în Alba: Un mort și doi răniți, după ce o mașină s-a răsturnat într-o râpă

Saturday, 23 December 2017, 09:21 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, accidentul s-a produs pe raza oraşului Câmpeni, zona Certege, iar autoturismul de teren în care se aflau cele patru persoane s-a răsturnat într-o râpă.

”Un tânăr de 28 de ani din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de câmp, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanţă de 60-70 de metri, într-o zonă împădurită, iar autoturismul s-a oprit în nişte arbori. În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager in autoturism, a fost rănit grav şi a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniţi uşor. Potrivit declaraţiilor celor doi tineri răniţi uşor, după producerea accidentului, şoferul ar fi părăsit locul producerii lui. A fost căutat pe parcursul nopţii, dar nu a fost găsit. Căutările sunt reluate în această dimineaţa (sâmbătă – n.r.)”, potrivit IPJ Alba, scrie Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, persoana care a murit s-a aflat, iniţial, în stop cardio-respirator, însă medicii nu au putut face nimic pentru salvarea ei, din cauza leziunilor grave.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL