Accident îngrozitor în Cluj, la primele ore ale dimineții. Doi oameni au murit pe loc

Wednesday, 04 December 2019, 08:20 Sursă: Realitatea.net

Un accident îngrozitor a avut loc miercuri dimineață, înainte de ora 7.00, pe DN15, în județul Cluj, informează Realitatea Plus.

Adaugă părerea ta

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, iar doi oameni au decedat.

„Un conducător auto de 30 ani djn comună Bogată, judeţul Mureş, a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității  Luncani, județul Cluj. În afara localităţii, la km 19+850 m, direcţia Ludus-Campia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzător poziţia sa pe banda de circulație, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o  autoutilitară. Autoutilitara era  condusă de un bărbat  din localitatea Biharia, judeţul Bihor.

Două persoane decedate din autoturism, bărbați de 37 şi 47 ani, ambii din comun Sânger, Mureş", a transmis IPJ Cluj, potrivit RealitateadeCluj.net.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 15 Luduș – Câmpia Turzii, în zona localității Luncani, județul Cluj, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, pe fondul pătrunderii pe sensul opus. În urma impactului, două persoane au decedat și o alta a suferit leziuni ușoare.

Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 30 de minute, după cum au transmis oficialii din Poliția Rutieră la Realitatea Plus.

Comentarii Existente
2019-12-05 04:43:27
Santul lateral ia omorit, nu accidentul !!!

Santurile ale au fost facute pentru a sifona bani aiurea in loc sa se refaca astfaltul pe mai multi kilometri si produc la fel de multe victime ca si accidentele in sine. Practic nu ai unde sa te retragi daca situatia e periculoasa !!!

Alte articole din: SOCIAL