ACCIDENT ÎN LANŢ în Argeş: A fost implicată şi o AMBULANŢĂ

Wednesday, 26 November 2014, 09:58 Sursă: REALITATEA.NET

Cinci autovehicule, între care o ambulanţă, au fost implicate într-un accident în lanţ produs, miercuri dimineaţă, în judeţul Argeş, pe un tronson de drum acoperit cu polei, o persoană fiind rănită.

Adaugă părerea ta

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cinci autovehicule, între care şi o autospecială aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, au fost implicate într-un accident în lanţ produs pe drumul judeţean 703 B, în dreptul localităţii Căteasca.

Primele informaţii de la faţa locului arată că în urma accidentului o persoană a fost rănită, iar cele cinci autovehicule au fost avariate.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, a declarat corespondentului MEDIAFAX că autospeciala, în care se afla doar echipajul medical, a fost prinsă în accident în timp ce încerca să ajungă la locul în care se aflau celelalte maşini implicate, pentru a acorda primul ajutor rănitului. În cele din urmă, echipajul a ajuns la persoana care avea nevoie de asistenţă medicală. Luminiţa Paul a precizat că autosanitara nu este grav avariată şi că niciunul dintre membrii echipajului nu a fost rănit.