Accident în lanţ, din cauza unui şofer "cu nevoi". A tras pe dreapta, fără să bănuiască TRAGEDIA

Monday, 10 July 2017, 13:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un accident rutier mai puțin obișnuit s-a produs, duminică după-amiază, la Bengești Ciocadia, pe o porțiune de drum drept, unde patru autoturisme au fost avariate.

O mașină a oprit în mijlocul drumului pentru ca șoferul să își facă necesitățile fiziologice, timp în care, în spatele mașinii sale au oprit trei autoturisme care nu puteau face manevra de depășire pentru că de pe contrasens veneau alte mașini.

În timp ce cele trei autoturisme stăteau la coadă pentru a depăși, din spate a venit o a patra mașină, cu numere de Hunedoara, care le-a lovit pe toate trei. Teafără a scăpat doar mașina șoferului cu necesități fiziologice, imediat după producerea accidentului acesta urcându-se la volan și continuându-și deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, relatează gorjeanul.ro.

În cele patru mașini avariate s-au aflat mai multe persoane, dar doar șoferul uneia a fost ușor rănit, fiind preluat de o ambulanță și dus la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească ce s-a întâmplat, șoferul care a produs avariile fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL