Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident grav provocat de un minor român. A furat mașina tatălui și a lovit o tânără femeie

Monday, 17 September 2018, 16:21 Sursă: REALITATEA.NET

Șoferul român în vârstă de 17 ani, nu a oprit pentru a acorda ajutor victimei și pentru a-și asuma responsabilitatea celor întâmplate.

În urma accidentului tânăra a suferit leziuni grave și a fost internată la spital.

În timp ce carabinierii încercau să dea de urma șoferului care a provocat rănirea tinerei femei, un cetățean de naționalitate română, a prezentat carabinierilor o semnalare în care a declarat că autoturismul său, parcat în fața casei, fusese mutat în timpul nopții și suferise daune din cauza unei posibile coliziuni.

Carabinierii s-au deplasat la domiciliul bărbatului român unde au descoperit că autovehiculul nu a fost furat de un străin, ci de fapt, fără știrea tatălui său, mașina a fost condusă în timpul nopții de fiul proprietarului. Tânărul a recunoscut că a lovit femeia cu mașina precum și faptul că a fugit de la locul accidentului.

Prin urmare, potrivit rotalianul.com, băiatul a fost denunțat Parchetului pentru minori din Milano pentru leziuni personale grave, fugă de la locul accidentului și neacordarea de prim-ajutor, precum și conducere fără permis.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL