Accident grav, pe DN 7 - trei TIRURI s-au ciocnit, din pricina vitezei

Wednesday, 05 April 2017, 20:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Şoferul unui autotren a fost preluat de elicopterul SMURD, iar un altul a fost transportat la spital de către autospeciala SMURD Arad. Traficul rutier a fost blocat temporar.

Echipajul de descarcerare de la Bârzava a intervenit pentru a facilita accesul cadrelor medicale spre unul dintre şoferii răniţi.

„În urma impactului au rezultat două victime. Din informațiile primite de la locul impactului, șoferii de TIR vorbesc românește, deci este foarte posibil ca șoferii să fie români. Au intervenit echipajul și elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad din substația Lipova. Dintre cele două victime una este încarcerată, prezintă o politraumă, dar viața nu îi este pusă în pericol. Cealaltă victimă prezintă doar niște excoriații, fără probleme grave. Victima care a fost descarcerată, cu politraumă, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar pacientul care a suferit excoriații a fost trasportat cu echipajul SMURD, la același spital”, a declarat pentru Jurnal aradean/Aradon, Mircea Bencecan, asistent șef al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL