Accident GRAV în Argeș, din cauza neatenției! Șase răniți, între care doi copii

Thursday, 20 July 2017, 14:59, Sursă: REALITATEA.NET

Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident produs, joi, pe DN 7C, în localitatea argeşeană Dobrogostea, în evenimentul rutier fiind implicate patru autoturisme.

Potrivit primelor concluzii ale cercetărilor efectuate de poliţişti, vinovat de producerea accidentului a fost un şofer de 25 de ani, din judeţul Constanţa, care, în timp ce circula din direcţia Piteşti către Curtea de Argeş, nu a păstrat distanţa în mers şi a avut preocupări care i-au distras atenţia. Autoturismul condus de el a lovit din spate o altă maşină, urmând un carambol în care au fost implicate, în total, patru autovehicule. 

"Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei de 25 de ani, pasageră în primul autoturism, precum şi rănirea uşoară a altor cinci persoane", a declarat agent principal Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, printre cei cinci răniţi uşor se numără şi doi minori, în vârstă de cinci şi respectiv şapte ani.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Circulaţia pe DN 7C, între Piteşti şi Curtea de Argeş, a fost blocată aproximativ o oră, până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL