Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident grav în Ungaria, între un microbuz şi un TIR: Trei români au murit, şase sunt răniţi

Tuesday, 25 July 2017, 13:02 Sursă: REALITATEA.NET

Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident produs marți dimineața pe drumul care leagă Oradea de Debrețin, scrie bihon.ro.

Potrivit primelor informații, un TIR și un microbuz, în care se aflau 9 persoane, au intrat în coliziune în apropiere de Biharkeresztes. Trei persoane din microbuz și-au pierdut viața pe loc, 2 sunt în stare critică, 1 persoană în stare gravă, în timp ce alte 3 au scăpat cu răni ușoare.

Se pare că microbuzul cu numere de Bulgaria venea din Anglia și a intrat în TIR-ul, înmatriculat în România, care se afla în zona de odihnă de lângă șoseaua 42, din zona Biharkeresztes.

Reacţia MAE

Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de 25 iulie a.c. și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare. Potrivit informațiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a 3 cetățeni români, precum și cu rănirea altor 6 cetățeni români, care au fost transportați și internați la spitale din proximitate.

Toate cele 9 victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

De asemenea, o echipă mobilă împreună cu șeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgență, la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL