Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENT GRAV: Autocar cu români, RĂSTURNAT ÎN UNGARIA

Monday, 22 September 2014, 10:27 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: 13 persoane rănite în urma accidentului, transportate la spital

Cele 13 persoane rănite în urma accidentului rutier din Ungaria, între care două sunt în stare gravă, au fost transportate la spital, iar alţi 19 pasageri au fost duşi la sediul Poliţiei din Mako, unde au primit mâncare şi băutură, potrivit MTI.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei din Csongrád, Szenti Szabolcs, cele 13 persoane rănite după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat în localitatea Mako din Ungaria au fost transportate cu ambulanţele la spital.

Un autocar în care se aflau 28 de români s-a răsturnat luni dimineaţă, în localitatea Mako din Ungaria, aproape de graniţa cu România, pe autostrada M43, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc în jurul orei 09.30, după ce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre România, s-a înclinat pe o parte şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, au fost rănite mai multe persoane, însă niciuna nu este decedată, au precizat sursele citate.

Un alt accident în care a fost implicat un autocar care transporta români a avut loc duminică dimineaţă, în Bulgaria. Autocarul - în care se aflau 27 de români, dintre care doi şoferi, care veneau spre România din Turcia, de la Kuşadasi - s-a răsturnat în Pasul Republika din Bulgaria, între localităţile Gurkovo şi Veliko Târnovo, zonă muntoasă din ţara vecină.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL