Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acțiune de amploare în Sibiu: Aproape 100 de kilograme de droguri, descoperite de polițiști

Friday, 07 October 2016, 17:04 Sursă: REALITATEA.NET

“În data de 6 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au oprit pentru control în trafic două autoturisme în care au descoperit 22 kg. de cannabis, precum și diferite instrumente folosite la cultivarea și recoltarea plantelor de cannabis”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Sibiu, la locuințele celor trei persoane identificate în cele două autoturisme, au fost descoperite 20 de kg. de masă vegetală de culoare verde olive ce pare a fi cannabis, în diferite stadii de uscare și prelucrare, precum și alte bunuri (bani, laptop, tabletă).

De asemenea, din investigațiile și cercetările efectuate, a rezultat că cei trei suspecți (doi bărbați și o femeie) ar fi dezvoltat mai multe culturi outdoor de cannabis pe raza localității Agnita, de unde se aprovizionau periodic cu marfă. De pe aceste terenuri, polițiștii au ridicat 53 de kg. masă vegetală de cannabis.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, în vârstă de 29 și 30 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL