Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Și-a revenit după accidentul ce i-a ucis tatăl și a spus ce a văzut în timpul comei. Familia, în ȘOC

Thursday, 16 March 2017, 12:06 Sursă: REALITATEA.NET

Băiatul a fost implicat într-un accident de mașină cumplit, în care tatăl său a murit și viața lui era pe cale să se sfârșească. Din acel moment băiatul s-a aruncat într-o luptă disperată pentru supraviețuire. A fost declarat mort de 3 ori. La locul accidentului, în ambulanță și la spital.

Pe parcursul tragediei, mama băiatului, Julie Kemp din Carolina de Nord, i-a stat alături și s-a rugat pentru revenirea fiului. Revenindu-și, băiatul a relatat ce "a văzut" în timp ce era în comă.  

Mama lui Landon a declarat că ea nu i-a spus fiului despre moartea tatălui în acel tragic accident. „L-am întrebat: Landon, tu știi unde este tatăl tău?” – își amintește femeia.

Băiatul i-a răspuns: „Da, știu unde e. L-am văzut în Ceruri.”

Landon și-a privit mama și i-a spus: „Vai, mi-am amintit, mamă i-am văzut și pe ceilalți doi copii.” Femeia nu prea l-a băgat în seamă, fiindcă nu era complet treaz. Dar coincidența a fost, că înainte să se nască Landon, mama lui suferise două avorturi spontane.

„Sigur, vă spun, că lui Landon despre cele două avorturi nu i-am pomenit ” – a confirmat Julie. Însă băiatul și-a recunoscut frații, chiar dacă aceștia nu s-au născut.

„Eu știam că ei erau fratele și sora mea, chiar dacă nimeni nu mi-a povestit despre ei niciodată” – a recunoscut băiatul.

Accidentul a fost atât de cumplit încât Landon trăiește acum cu 23 de plăci metalice pe craniu. Este orb cu ochiul stâng, dar se roagă mereu, pentru că știe că va fi bine.

Mama lui a scris și o carte pe baza relatărilor fiului. Cartea a fost publicată în 2014 și s-a vândut foarte bine. 

sursa


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL