3 zodii ajung pe culmile disperării la final de lună. Cât ghinion!

Tuesday, 16 April 2019, 10:05 Sursă: REALITATEA.NET

Astrele nu aduc vești bune pentru toată lumea, la finalul lunii aprilie. Acești nativi vor avea parte de o perioadă catastrofală, în care vor suferi cumplit. Minciuni, trădare și despărțiri, iată cu ce probleme se vor confrunta acești nativi.

Adaugă părerea ta

Vezi dacă te numeri printre zodiile pe care le pasc dezastre:

Peștii vor pierde pe cineva drag

Acest lucru îți va cauza multă suferință. Regreți că nu poți da timpul înapoi pentru a schimba unele lucruri. Lacrimile nu rezolvă situația în care te afli, așa că este șansa ta să repari lucrurile, dacă există această posibilitate. Nu ai chef să vezi pe nimeni și chiar ai tendința să fii agresivă cu persoanele care vor încerca să te consoleze. Încearcă să vezi durerea ca pe o lecție.

Racii vor fi îngropați în datorii

Datoriile din ce în ce mai mari te-au băgat în belele. Ar fi cazul să nu mai risipești banii și să îți redresezi situația financiară. Vei fi tentată să cauți metode facile de îmbogățire, care nu sunt tocmai sigure. Nici jocurile de noroc nu te vor ajuta să ieși din impas, din contră. Alege să-ți întocmești un plan financiar și caută-ți un nou job, iar problemele cu banii se vor rezolva.

Citește continuarea pe divahair.ro.