MENIU

Noi dezvăluiri în sexgate-ul italian: Patrizia D'Addario afirmă că Berlusconi i-a oferit un loc în Parlamentul European

Foto: elpais.com

Prostituata care a dat publicităţii înregistrări compromiţătoare ale unei nopţi de amor petrecute cu premierul italian continuă dezvăluirile chiar dacă recunoaşte că se teme pentru securitatea sa după ce locuinţa i-a fost spartă. Patrizia D'Addario susţine că Silvio Berlusconi i-a promis 2000 de euro, ajutor pentru un proiect imobiliar şi chiar că o va propulsa în politică.

Scandalul sexual în care este implicat premierul italian Silvio Berlusconi cunoaşte noi episoade. Prostituata Patrizia D'Addario a dezvăluit, într-un interviu acordat la sfârşitul săptămânii trecute publicaţiei Le Journal de Dimanche, că Berlusconi i-ar fi oferit în schimbul nopţii de amor nici mai mult nici mai puţin decât un loc în Parlamentul European, dar că nu s-a ţinut de cuvânt nici măcar în ceea ce priveşte sprijinul pentru obţinerea unor autorizaţii legate de un proiect imobiliar la Bari.

"Aveam deja experenţe neplăcute cu un fost partener, aşa că am decis să nu risc", a explicat Patrizia D'Addario motivul pentru care l-a înregistrat pe Silvio Berlusconi în acea seară, după care a relatat detalii picante ale clipelor petrecute alături de premierul italian.



"Prima dată am fost la Palatul Grazioli în octombrie anul trecut. M-a invitat Giampaolo Tarantini, un antreprenor din regiunea mea, care era prieten cu Berlusconi. Mi-a cerut să mă îmbrac în negru şi să folosesc puţin machiaj. Toată seară, nu au fost decât Giampalo, Silvio, eu şi vreo 20 de fete", a mărturisit Patrizia.

"Ne-a prezentat un film documentar cu el, erau întâlniri cu Bush, cu Putin etc. Cina a fost plăcută, antrenantă. Berlusconi chiar a fredonat nişte cântece, ne-a vorbit de politică. De asemenea a dansat cu mine. Unei tinere i-a propus să lucreze în televiziune, să facă politică şi chiar să participe la Grande Fratello (varianta italiană a eliniunii Big Brother, difuzată pe unul din canalele Mediaset, deţinute de premierul italian)", a continuat Patrizia.

Întrebată dacă palatul arăta ca un harem, Patrizia nu a ezitat: "Da. La sfârşitul serii, Berlusconi m-a întrebat dacă vreu să îmi petrec noaptea la palat alături de el şi de alte fete. Acordul cu Giampaolo Tarantini era doar pentru cină aşa că i-am răspuns că nu vreau să rămân. Atunci Giampaolo Tarantini s-a enervat şi a spus că îmi dă 1000 de euro în loc de 2000. După mai multe zile, Giampaolo Tarantini m-a sunat şi mi-a propus să revin la Palatul Grazioli, pentru a petrece noaptea cu Berusconi. A precizat că va plăti Berlusconi. După o cină cu el şi cu alte două fete, mi-a petrecut noaptea cu Berlusconi. În patul făcut cadou de Putin".

Patrizia a refuzat să comenteze faptul că Berlusconi nu a folosit prezervative, dar a dat detalii şocante cu referire la modul de plată. "Nu mi-a plătit, dar mi-a făcut în schimb o promisiune. Mi-a promis că va trimite două persoane care să mă ajute în legătură cu autorizaţiile legate de un proiect imobiliar. Îmi era egal dacă îmi dă 2000 de euro sau mă ajuta astfel. Mie îmi convenea".

"Dacă şi-ar fi ţinut promisiunea, aş fi fost foarte fericită astăzi, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În loc să-mi trimită acele persoane care să rezolve problemele mele legate de proiectul imobiliar, mi-a oferit un loc în Parlamentul European. Giampaolo m-a întrebat, de aceea voia CV-ul meu", a adăugat Patrizia, care nu a ajuns pe listele europarlamentare la Bari şi se plânge că nu îşi mai poate exercita meseria de escortă.

Patrizia D'Addario se află în centrul unei anchete judiciare privind prostituatele care ar fi petrecut noaptea la domiciliul premierului italian şi care ar fi fost plătite în acest sens de un antreprenor acuzat de corupţie. D'Addario a declarat că a mers de două ori la Berlusconi şi că i s-au promis în schimb 2.000 de euro de fiecare dată. Ea a afirmat că a înregistrat conversaţiile cu premierul, iar acestea au fost înmânate magistraţilor însărcinaţi cu ancheta.