MENIU

Fotbalistul Dorel Stoica, implicat într-un accident rutier. Era în stare de ebrietate

Fotbalistul Dorel Stoica, implicat într-un accident rutier. Era în stare de ebrietate

Fotbalistul Dorel Stoica a fost implicat într-un accident rutier care s-a petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Lugoj, el având o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool în aerul expirat, astfel că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, şoferul unui autoturism a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital, după ce a fost implicat, marţi, într-un accident rutier pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj din judeţul Timiş.

"În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a solicitat să se supună recoltării probelor biologice, acesta refuzând", se arată în comunicat, potrivit mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, şoferul a intrat într-un sens giratoriu unde a pierdut controlul volanului, ieşind în afara părţii carosabile.

Mai multe articole despre:
accident fotbalist Dorel Stoica