MENIU

Zi de foc în Parlament! Ce șanse are moțiunea să treacă

Zi de foc în Parlament! Ce șanse are moțiunea să treacă

Moțiunea are șanse slabe să treacă! Asta cred, în unanimitate, invitații pe care i-a avut, aseară, Denise Rifai, la „Legile Puterii”. Motivul ar fi că ar trebui convinși aproape 20 de parlamentari PSD sau ALDE să voteze alături de Opoziție.

"N-are sanse sa treaca, pentru ca mai sunt de convertit 18 parlamentari membri PSD sau ALDE. Ei pot fi convinsi cu promisiuni, altfel nu ai cum, e vorba de negociere cinica, nu e vorba de dezbateri, schimburi de valori, nu, e vorba de interese, promisiuni, care se intampla in politica. E arta negocierii, pentru ca mereu pentru a ajunge de a aplica proiectul intr-o societate, atunci ai nevoie de negocieri. Nu-i condamn, dar va fi greu sa convingi 18-20 oameni, ca ati vazut ce a zis Dancila, nu stati in banca vostra, veti fi dati afara, ii ameninta. 75%, ca sa ne jucam cu procentajele - nu trece, 25% trece", a declarat Dumitru Borțun.

"Au nevoie de 233, exista voci din opozitie care se indoiesc ca vor obtine 200. Sunt peste 90% sanse ca motiunea sa pice si guvernul Dancila sa-si continue activitatea la Palatul Victoria", spune si analistul Bogdan Chirieac.

"Motiunea "de maine" n-are niciun fel de sanse , pentru ca oamenii aia nu sunt suficient de inteligenti", a spus Moise Guran.

Mai multe articole despre:
moţiune