MENIU

Turcan îi răspunde Elenei Udrea: Mă îndoiesc că Dorin Cocoș a dat bani pentru campania soției mele

<p>Turcan &icirc;i răspunde Elenei Udrea: Mă &icirc;ndoiesc că Dorin Cocoș a dat bani pentru campania soției mele</p>

Fostul consilier prezidențial, Valeriu Turcan, a reacționat, mircuri seară, după ce Elena Udrea a afirmat că atât el, cât și soția lui, Raluca Turcan, au fost sprijiniți financiar în campanie de Dorin Cocoș, potrivit Ziare.com. 

"Mă îndoiesc că Dorin Cocos a dat bani pentru campania soției mele. Am apărat un principiu: dacă tu spui, după opt ani în care ai lăudat SRI, de dimineață până seara, pe domnul Coldea, pe domnul Maior, că e o problemă cu ei, că fac poliție politică, înseamnă că au făcut poliție politică și în ceilalți ani, deci tu ai tăinuit, ai fost complice", a replicat Valeriu Turcan, într-o emisiune la Digi 24.

În ceea ce privește afirmația Elenei Udrea, potrivit căreia Valeriu Turcan "este un mare apărător al domnului Coldea", fostul consilier prezidențial a afirmat:

"Eu am criticat, chiar aseară, SRI pentru această glumă de control parlamentar. Când ai probleme penale acuzi, pe chestii inventate, fără să produci vreo dovadă, un serviciu de informații și un prim adjunct, pe care, acum un an, îi lăudai? Ce să înțeleg, că undeva e o problemă că ți-ai schimbat abordarea față de acel serviciu, din cauza problemelor penale pe care le ai", a adăugat Valeriu Turcan.

Mai multe pe Ziare.com.