MENIU

Ponta îl atacă pe Iohannis: "Nu am văzut niciodată o coloană oficială atât de mare"

<p>Victor Ponta </p>

Fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, afirmând cu ironie că şeful statului "se ţine de cuvânt" şi face "un altfel de politică".

Reacţia lui Ponta a venit după ce pe o reţea de socializare a fost publicat, zilele trecute, un filmuleţ în care se vede cum şoferii blocaţi în traficul din Bucureşti claxonează în timp ce coloana oficială trece. Clipul a fost realizat de un bărbat care susţine că circulaţia rutieră ar fi fost oprită pentru ca şeful statului să treacă, în drumul său spre Sibiu.

"Eu nu înţeleg de ce îl huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru că stau blocaţi în trafic, din Militari pe Valea Oltului şi până la Sibiu! Domnul Iohannis le-a spus de mult că va face 'un altfel de politică'! Şi se ţine de cuvânt, chiar face totul altfel", a comentat ironic Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

"Am participat la multe evenimente oficiale alături de preşedinţii României (Iliescu şi Băsescu) şi nu am văzut niciodată o coloană atât e mare/total inutilă dacă nu eşti preşedintele SUA, Rusia sau China. Din câte cunosc, niciun preşedinte (nici măcar Barack Obama) nu pleacă în deplasări private (adică în weekend acasă) cu sistem identic de protecţie ca la evenimentele oficiale. Conform legislaţiei în vigoare şi regulamentelor SPP, dispozitivul de protecţie şi coloana oficială este identic pentru preşedinte şi pentru prim ministru / după cum ştiţi foarte bine eu am mers timp de 4 ani cu o singură maşină de protecţie alături de Dusterul în care mă aflam eu (nefiind aşa disperat să îmi cumpăr din bani publici un Mercedes blindat) / această situaţie de normalitate este valabilă şi pentru premierul Boc sau prentru premierul Cioloş, pe care nu îl veţi vedea blocând traficul cu 10 maşini după el!", a adăugat el.

În final, Victor Ponta a formulat şi o "concluzie": "Să ne bucurăm când domnul Iohannis este în Florida (cu mulţi 'bodyguards' plătiţi tot din bani publici) sau în deplasări aşa zis oficiale, care durează dublu decât timpul petrecut vreodată la birou - aşa avem trafic mai bun în Bucureşti şi pe Valea Oltului! Şi se ţine de cuvânt - 'un altfel de politică'!".

 

Johanila in urma cu o ora grabindu-se spre casa (nu se stie care din ele) din Sibiu!A început weekendul!

Posted by Vasile Băescu on Friday, April 8, 2016