MENIU

Marcel Ciolacu propune DIZOLVAREA unei organizații PSD, după ce a fost asociată cu INTERLOPI

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că va face propunerea ca Organizația PSD Ilfov să fie dizolvată în urma asocierii cu unii lideri din lumea interlopă. Șeful PSD a spus că decizia va fi luată în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, de joi, 30 iulie,

„Voi propune în Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizații, chiar dacă suntem în prag de alegeri. Sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo să fim pregătiți de alegeri. Este inadmisibil așa ceva. Am aflat și eu din presă. Nu am crezut așa ceva. Am avut o discuție cu președintele organizației acum aproximativ o lună.

I-am spus că în echipa dânsului este o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă și chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcția de secretar executiv. Nu am mai comunicat cu domnul președintele, o să comunic în cadrul partidului. Joi vom avea un CEx și voi propunere dizolvarea organizației”, a declarat Marcel Ciolacu la un post TV.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu