MENIU

Bucureștiul va fi gazda primei ediții din România a „Visvamitra Awards of Excellence”

Visvamitra Awards of Excellence celebrează campionii societății moderne, într-o serie de domenii cheie pentru comunitățile locale, cum ar fi Leadership, Medicină, Medicină Alternativă, Arta & Cultură, CSR și Agricultură.

Visvamitra Awards of Excellence 2024 - “VISVAMITRA – Când succesul personal inseamnă succes pentru ceilalți” va avea loc joi, 9 mai, la India House din Bucuresti. Festivitatea de premiere, aflată în România la prima ediție, este un proiect recurent al Organizației Visvamitra International, care a dezvoltat o comunitate puternică în jurul valorilor promovate de disciplina yoga și învățătura Vedantei.

Fondatorul Visvamitra International Awards of Excellence - Swami Ananda Saraswati, maestru Yoga si Vedanta, sub patronajul căruia este organizat evenimentul din București, este autorul mai multor cărți pe tematică Yoga si Vedanta, traduse în mai multe limbi. Swami Ananda Saraswati aduce în atenția publicului cunoașterea autentică Yoga și Vedanta, transmisă prin metoda tradițională de la învățător la discipol, într-o manieră relevantă pentru provocările din ziua de azi.

Juriul evenimentului este compus din: Amalia Anghel, medic și fondator Skinmed, Sebastian Bodu, profesor universitar, Raluca Chisu, fondator și CEO Kinetobebe, Federico Pipitone, antreprenor, Ștefania Rossitto, profesor de yoga, Arianna Squillante, medic & medicină alternativă, Laura Talamoni, antreprenor în agricultura, Tereza Tranakas, fondator și CEO Oxygen.

Printre personalitățile care vor fi prezente la eveniment se numară Excelența sa, ambasadorul Indiei, dl. Rahul Shrivastava, care este gazda evenimentului, precum și nume cunoscute din domeniul medicinei, culturii, artei și lideri de business.

Sub îngrijirea și coordonarea maestrului Swami Ananda Saraswati, Organizația Visvamitra s-a extins în India, Europa și în alte zone ale planetei. În Uttarkashi, un loc spiritual pe malul fluviului sacru Gange, Visvamitra are propriul Gurukulam, un spațiu de studiu și meditație în inima munților Himalaya. Printre activitățile organizației, se regăsesc: publicarea de cărți și organizarea de evenimente, retreat-uri pe tema Yoga și Vedanta ca mijloace de cunoaștere, cursuri de formare a instructorilor de yoga în metoda tradițională. Visvamitra organizează și programe pentru societatea civilă și pentru companii.

În Romania, evenimentul are loc pentru prima dată in 9 mai și va aduce în atenția publicului campioni ai societății civile care, cunoscând succesul profesional, au contribuit la crearea unei societăți mai bune, în spiritul înțeleptului Visvamitra.

Partenerii evenimentului sunt OXYGEN, Finnovators, Shri Shilajit și Comercianți de Diamante. Pentru mai multe informații despre eveniment accesează https://visvamitra.eu/ .

Mai multe articole despre:
premii visvamitra bucuresti