MENIU

Marcel Ciolacu: Am obținut acceptul Comisiei Europene pentru a sprijini TAROM cu aproape 100 de milioane de euro!

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că, luni, Comisia Europeană a aprobat sprijinul financiar în valoare de aproape 100 de milioane de euro pentru TAROM, una dintre cele mai importante companii aeriene din România. Ciolacu a subliniat importanța susținerii acestei instituții ca un brand național și a promis că va continua să își ofere sprijinul pentru dezvoltarea sa.

Premierul a subliniat, de asemenea, că este datoria sa să susțină companiile naționale de tradiție, iar TAROM este un simbol al acestui angajament.

„Am obținut acceptul Comisiei Europene pentru a sprijini TAROM cu aproape 100 de milioane de euro! Este un brand național în care eu voi continua să cred!

Cu acești bani, vrem să construim o companie modernă și eficientă, complet digitalizată și adaptată unei piețe în care concurența este mai dură ca oricând. În următorii doi ani, TAROM poate redeveni un transportator aerian capabil să-și susțină dezvoltarea prin propriile performanțe economice.

Ca premier, este datoria mea să susțin o companie națională românească de tradiție. Fiindcă pentru mine și colegii mei din PSD, TAROM înseamnă simplu: #CălătoreșteRomânește!”, a anunțat premierul.
Mai multe articole despre:
marcel ciolacu tarom