MENIU

Imagini incredibile din tren. Vagon îngheţat, zăpadă în interiorul trenului. Replica CFR, ireală

<p>Vagon de tren din Rom&acirc;nia, &icirc;n perioada codului galben de ger şi ninisoare</p> <p>Sursa: Claudiu Radu/ Facebook</p>

Întârzierile trenurilor nu sunt singurele probleme cu care se confruntă cei care au ales să călătorescă cu trenul. O fotografie care a fost postată pe facebook de Claudiu Radu arată ce trebuie să îndure călătorii.

Călătorii care au mers dinspre Timişoara spre Bucureşti cu trenul InterRegio 1590 ne-au trimis imagini cu geamurile îngheţate şi zăpada care a pătruns în tren.

Geamurile vagonului sunt îngheţate, iar zăpada are aproximativ 10 centimetri, în interiorul trenului, în zona uşii vagonului. Totodată, şi geamurile vagonului sunt acoperite de zăpadă, chiar pe interior.

Ce spun reprezentanţii CFR

Alina Predescu, purtătorul de cuvânt al CFR, a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea Tv, referitor la fotografia menţionată anterior, că în interiorul trenului nu este frig:

"Este un tren interregio iar relitatea pe care o prezentati dvs nu reflecta faptul ca pasagerii sunt in frig. Practic ce vedeti este vorba despre zapada viscolita care a intrat in vagon si este pe capetele vagoanelor, pe culoarul din vagon, în interior nu este asa ceva si nu nu este frig.