MENIU

AUR şi-a lansat, la Vaslui, candidaţii pentru alegerile din 9 iunie, în prezența liderului George Simion

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi-a lansat, sâmbătă, la Vaslui, candidaţii pentru alegerile din 9 iunie, în prezenţa liderului George Simion, transmite realitateadinaur.net.

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) George Simion, i-a prezentat în fața vasluienilor pe candidații partidului la alegerile locale de pe 9 iunie. „Mă leagă atâtea amintiri de Vaslui și de vasluieni, oameni buni, oameni cinstiți, oameni cu frică de Dumnezeu, oameni harnici și gospodari, alături de care eu, ca român, ca vecin al vostru, că sunt vrâncean, vreau să construiesc România de mâine. Numai împreună putem să facem acest lucru”, a spus George Simion, care a făcut promisiuni vasluienilor legate de trecutul recent care ne-a făcut din nou celebri în mod negativ. „Ce vă promit eu este că dacă Dumitru Buzatu a plecat în căutarea lui de mămăligă, o să plece și covrigarul de Marcel Ciolacu, o să plece și fuhrer – Klaus Iohannis”.

„Buzatu, Solomon și tot ce înseamnă partid roșu trebuie să fie trimiși la groapa de gunoi a istoriei și să deschidem o nouă filă, o filă de aur și o epocă de aur pentru noi, pentru copiii noștri, pentru vasluieni, pentru Moldova și pentru România cea mare, de la Nistru pân’ la Tisa. Sunt monștri la fel de răi acolo, la Înalta Poartă, la Bruxelles, care vor să facă educație sexuală cu copiii noștri și la vârste fragede să îi întrebe dacă vor să fie băiat sau fată. Ați văzut fața lor urâtă, fața urâtă a Ursulei von der Leyen. AUR-ul este singurul partid care odată intrat în Parlamentul European nu o va vota pe Ursula von der Leyen, nu va vota pentru educație LGBT în școlile noastre. Ne trebuie locuri de muncă, ne trebuie stabilitate, ne trebuie apărarea credinței și familiei. Ne-am ridicat din mijlocul vostru, venim în fața voastră cu oameni care au realizat ceva, cu oameni buni, care nu au mai răbdat bătaia de joc și au făcut pasul înainte către politică”, a declarat Simion în fața membrilor și simpatizanților AUR.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor - Alianța AUR, CMF 41240016