MENIU

Una dintre cele mai mari vedete, în stare de şoc de când Cotabiţă e în comă

Una dintre cele mai mari vedete, în stare de şoc de când Cotabiţă e în comă

Gabriel Cotabita a fost internat, vinerea trecuta, la sectia de Terapie Intensiva de la "Floreasca", dupa ce a cazut la pamant inconstient in sala de fitness a unui hotel din Capitala. Starea de sanatate a indragitului cantaret este in continuare critica.

Oana Roman a declarat ca a primit cu mare amaraciune vestea ca artistul se afla pe patul de spital, scrie bzi.ro. Pe Oana Roman o leaga o prietenie de-o viata de Gabriel Cotabita.

"Ma leaga de Gabi Cotabita 25 de ani de prietenie. Anul asta se implinesc 25 de ani. L-am cunoscut in iunie 1990, cand Gabi concura la festivalul de muzica de la Mamaia, cand a si castigat premiul de interpretare cu o piesa care acum se potriveste, se numeste Ave Maria. Vestea ca el este bolnav, la spital, pe mine m-a atins foarte tare, pentru ca si eu am fost intr-o situatie, nu asa de grava, dar intr-o stituatie grava de sanatate, acum un an. Un gand bun pentru el am in fiecare moment, pentru ca de cand am aflat m-am gandit foarte intens la el. Nu le-am sunat nici pe fete, nici prietenii comuni pentru ca nu am vrut sa deranjez pe nimeni, am inteles ca vestile nu sunt bune", a declarat Oana Roman, la un post TV.