MENIU

Revoltă pe internet, Oana Lis își vinde icoanele din casă

Oana Lis a stârnit revoltă pe rețelele de socializare după ce a scos la vânzare icoanele din casă. Fostul edil al Capitalei și soția sa trec prin momente foarte grele din punct de vedere financiar și au ajuns în situația în care să vândă obiecte și haine din casă pentru a se putea descurca. 

Oana și Viorel Lis, îngenuncheați de problemele financiare

În prag de sărbători, Oana Lis trece prin momente cumplite. Soția fostului primar a fost nevoită să își vândă icoanele din casă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. De când Viorel Lis s-a îmbolnăvit le-a mers tot mai rău cu banii. Gestul său însă a stârnit un val de critici de internet, iar oamenii spun că este mare păcat să facă așa ceva, mai ales acum în aceste zile.

„Când el a căzut a căzut stâlpul casei, mi-a fost foarte greu, am intrat în depresie, nu știam că pot să mă descurc.”, a transmis Oana Lis.

Oana Lis are nevoie de bani pentru tratamentele lui Viorel

Oana Lis a pus la vânzare o icoană cu Maica Domnului pentru care cere 900 de lei. Drept răspuns la critici, vedeta a mărturisit că are nevoie de bani pentru tratamentele soțului și pentru a-și opera bunica la ochi. Oana Lis a vândut inclusiv crucea de la Săpânța creată special pentru Viorel Lis.

Viorel Lis a facut declarații cutremurătoare despre momentele în care a fost la un pas de moarte.

„Sunt probleme mari, e bine ca trăiesc adică, nu știu dacă e bine, dar totuși trăiesc, nu pot să mai mă mișc.”, a mărturisit fostul edil al Capitalei, Viorel Lis.

Soția fostului edil a fost nevoită să își dea chiar și hainele pentru a se descurca cu banii.