MENIU

Părerea Emmei Zeicescu despre femei: Sunt obositoare, rele, întreținute...

Pe blogul www.emmazeicescu.ro vedeta Realitatea TV a făcut o caracterizare a reprezentantelor sexului frumos. La cererea bărbațiilor pe care i-a împărțit pe categorii și i-a criticat, Emma Zeicescu și-a întors privirea către femei de această dată.

“Azi vreau sa vorbim despre  femei. Blande, rele, tute, intretinute, frumoase, urate, speciale, luptatoare,  scolarite sau maicute. Toate au farmecul lor. Ca si in cazul Barbatilor, fara Femei  viata e pustiu!

Cum sunt femeile?

Femeile sunt : gaini, cicalitoare, obositoare, se vaita des, cauta si ofera compasiune, fac sau nu fac compromisuri, iubesc sau pot sa traiasca fara lux, sunt viclene, instabile, emotive, parsive, senzuale, sexuale, simple, modeste si mame.

FEMEIA COPIL – femeia copil este ceva greu de suportat. Mofturoasa si zaluda, Copila cauta un tatic care sa ii preia rasfaturile. Nu este in stare sa se descurce, nu vrea nici sa incerce singura. Isi doreste un stalp de care se tine strans. Ea merge pe mana lui. Femeia copil este bomba cu ceas. Este cea care ii da tarcoale Barbatului Mentor. In el isi gaseste stapanul, iar  ambii sunt fericiti. Ea trebuie sa apartina cuiva. Ea nu e a ei! Relatia este ca ghimbirul, te ustura si in gaura de sarpe. De ce sa te feresti la femeia copil?  E lipita de  tine, se bosumfla imediat si plange ca o domnisorica de pension cand nu este rasfatata. Intr-un final te va insela cu cel mai bun prieten al tau, pentru ca se plictisea dupa lectia de balet! A se folosi la 40 de ani, pentru perioade scurte. Mentine tineretea fizica!

FEMEIA MAMA – Femeia mama este si mai greu de suportat! Copila se mai adapteaza, insa cu Femeia Mama e mai complicat. Stie tot, face tot …este peste tot, nu te lasa sa respiri daca nu te-ai spalat pe dinti, te pune sate speli pe maini daca vrei sa mananci, e musai sa iti  pregatesti hainele pentru birou si sa nu cumva sa iti uiti pachetelul.  Este enervanta, serioasa si plictisitoare! Se potriveste cu Barbatul Copil!  El are nevoie de ea ca de aer. Pana creste si va pleca singur, fluierand a paguba. Femeia mama  e pisaloaga si nu gaseste ca e potrivit sa o ciupesti indecent. Ferasca Dumnezeu sa fie in public. „Ne vad vecinii, ce o sa zica lumea,  du gunoiul inainte sa mananci!”.  Femeia mama nu pare interesata de sex, desi in secret are fanteziile ei. Pare a fi la fel de interesanta ca o frapiera cu gheata. Fereasca Sfantul sa te uiti dupa alta, va folosi impotriva ta tot arsenalul de santaj.  Oricum, friptura nu mai pupi!

FEMEIA BRELOC – este usor de suportat! Atat timp cat ai banutii, ea e vesela. E brelocul tau frumos, aranjat dupa ultima moda, operat sau natural, femeia Breloc  nu vrea sa depuna efort. De ce sa se agite? E frumoasa, nu-i deajuns? Nu vrea dezvoltare personala, vrea dezvoltare finaciara. Pe scurt, vrea  sa fie intretinuta. Brelocul functioneaza simplu: se gaseste in  club sau la cafenelele de fite. Este mereu zambitoare, nu se stie niciodata cand apare un fraier. Prima dovada de dragoste este o masina si un abonament la salonul de masaj. Ea va zburda vesela si neteda la capuc si iti va promite, papitto, ca esti singurul din inima ei. Inima ei are forma de card, am uitat sa iti spun! Esti pregatit sa ii suporti capriciile? Atunci ia-o si spala-te cu ea pe cap. Gentuta de lux, pantofi de  firma, „Hai fata,  ca e misto!” Din cand in cand si-o mai ia de la papitto. Daca tot investeste, o mai si pocneste! Ea nu se supara, doar i-a luat si telefon. Isi  da cu fond de ten pe vanatai si  posteaza pe Facebook momentele lor de fericire de la Monaco. Si-apoi… sigur a facut ea ceva sa il supere. In final ramane singura, abandonata,  ca o papusa folosita in exces. A se folosi cand vrei sa arati ca esti potent!

FEMEIA NEVASTA – N-ai fugit inca?  E vai de capul tau. Este „visul” oricarui barbat traditionalist. Este finuta, cuminte, se poarta ireprosabil, este atat de cuminte incat iti vine sa vomiti. Nu este proasta, este doar bine orientata. Stie exact ce vrea, exact ce „vinde”.Stie ca barbatii isi vor lua acasa o nevasta cuminte. Nu pare genul  sa iti faca vreo surpriza, dar multe nu par genul, nu-i asa? Ea este femeia de poza. Trebuie sa fie impecabila mereu. Pana si sexul se face pe asternutul bine intins. Fereasca Dumnezeu sa-i strici coafura! Este ca otrava care te ucide incet, dar sigur! In rest vei da bine la sedinta cu parintii, te va reprezenta cu mandrie la meciurile copilului si niciodata nu va lasa garda jos.  Vrei sa bei un paharel? Adio, eticheta cere sa nu te imbeti. Ea este nascuta apretata, nu poti sa o faci de ras!  Dintre toate exemplarele, ea pare cea mai potrivita pentru statutul de nevasta. Vrei sa o iei pe viata? Va fi cea mai fericita. Visa de mica. O sa o stie tot  orasul. Va fi nunta anului. Se va ocupa personal! O rochie superba,  funde roz, trandafiri peste tot. Mai apoi faceti copiii si  tu vei merge  la munca sa platesti facturile. Diabetul, daca nu il fac eu, sigur il vei face tu! A se folosi daca ai castigat la Loto!

FEMEIA BATMAN -e insuportabila pana la proba contrarie. Este genul ala de femeie pe care vrei sa o bati si sa o saruti. E rea. E camarad. E baietoasa. Acu iti da un sut in fund, acu te mangaie. Dupa care te scoate la o bere. E schimbatoare. E ca ploaia. Cand iute de vara, cand melancolica.  Este capoasa ca un catar. Tu ii spui sa nu se mai agite ca un Pepsi, ea …Batman, Batman!  Tu ii spui ca o iubesti, ea nu te crede! Nu are incredere in oameni. S-a fript si sufla si-n iaurt. E interesnta si stie. Stie exact ce calitati are. E stapana pe situatie, are inceredere in ea, e control freak, petrecareata si cand zici ca ai prins-o in mreje …..zboara pe alta „floare”! E independenta pana in varful unghiilor, nu sta la discutii cand s-a enervat, dar vrea sa lase garda jos daca ii ajungi la inima. Sexul este ca la olimpiada!  Te califici sau iesi  din concurs! E vanitoasa, admirata si tu stii! Iti place si te enerveaza!  Vrei sa ii pui botnita? Stai cuminte, te face sa vorbesti singur! Ajunge sa te iubeasca? Esti norocos, se va uita la tine ca la soare, te va admira noaptea cand dormi,  te va apara in caz de scandal  si niciodata nu te va lasa sa cazi. Te trage  in sus, dupa ea. Calatoria pote fi obositoare, dar in cele din urma ramai cu un castig! A se folosi daca ai chef sa evoluezi!"

 

Mai multe articole despre:
null