MENIU

Luminiţa Anghel trăieşte dramă peste dramă. Fiul ei, bătut grav în plină stradă

Fiul Luminitei Anghel, David, şi-a văzut moartea cu ochii după ce nişte indivizi neidentificaţi l-au înjurat în plină stradă şi apoi l-am luat la bătaie din senin. Plin de semne şi vânătăi, tânărul a venit într-o emisiune TV să povestească întreaga aventură.

"Am trăit o altercaţie pe stradă ieri. Mergeam şi era un grup de băieţi care mă văzuseră la televizor, la tine în emisiune. Unul dintre ei a venit foarte agresiv să facă poză cu mine şi am simţit că nu e OK, că nu sunt nişte oameni care mă apreciază. Se vedea că nu erau nişte oameni OK. Am refuzat politicos, după mi-am continuat de drum. Erau în spatele meu, mă urmăreau şi au început să urle "Te-am văzut la TV, gay-ule, te-ai pupat cu băieţi". Restul grupului rămăsese în spate şi am dat colţul străzii că am vrut să ies de pe bulevard, greşeala mea, şi a venit şi mi-a că "Aa, nu vrei să faci poză cu mine, gay-ule?".

Mi-a dat un pumn în ochi şi în gură, am căzut. Un om de pe stradă a văzut, el a fugit. După, dintr-o dată a venit o mare de lume, unii făceau poze, doar o singură persoană m-a ajutat să mă ridic şi nu am vrut să sun la poliţie sau să anunţ pe nimeni. Nu am vrut să fiu în centrul atenţiei, am vrut să mă duc direct acasă. I-am rugat să mă lase, dar n-au vrut să mă lase să plec, au vrut să cheme poliţia, ambulanţa. Nici pe mama nu am anunţat-o că nu am vrut să o panichez," a declarat David Puscas intr-o emisiune TV.

La două luni după căsătoria cu Marcel Pușcaș, artista și soțul ei au înfiat un băiețel, pe nume David. După divorț, urmat o perioadă dificilă pentru cântăreața, plină de drumuri la tribunal și procese pentru custodia copilului, dar David a rămas în cele din urmă la ea.