MENIU

Mihai Tudose, atac dur la Nr.2 din NATO: „Geoană o să ia 3-4%. Nu îl votează nimeni”

Mihai Tudose, atac dur la Nr.2 din NATO

Mihai Tudose lansează un atac dur la adresa secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Vicepreședintele PSD a minimizat șansele acestuia la alegerile prezidențiale din acest an, în ciuda faptului că unele sondaje dau favorit în cursa pentru Cotroceni.

Întrebat dacă PSD ar putea să propună o funcție la nivel european din partea Românei lui Mircea Geoană, ca acesta să nu intre în competiția pentru alegerile prezidențiale, Mihai Tudose a declarat că Mircea Geoană nu reprezintă pe nimeni, ci că doar apar sondaje „făcute prin Brazilia, care îl dau zeu”.

Tot vicepreședintele social-democraților e de părere că numărul 2 în NATO ar avea un scor electoral foarte mic, de 3-4% și nu îi acordă nicio șansă la alegerile din toamnă. 

„Iertaţi-mă! A vorbi despre Mircea Geoană, a vorbi despre nimic. Iar mai apare câte un sondaj făcut prin Brazilia care îl dă zeu. Cine să-i dea, să negocieze ce? El ce să dea în schimb? Nu se bate pe nimica, haideţi, lăsaţi-mă! Fiindcă nu reprezintă pe nimeni, nu reprezintă nimic! Nu-l votează nimeni. Da, o să ia 3%, 4%, am înţeles! Am mai văzut zei de-ăştia. Aţi spus dumneavoastră că am început în 92 politica. Sunt sătul de Batmani!”, a spus Mihai Tudose.

Gabriela Firea, lovitură sub centură pentru Nicușor Dan: „Cum se poate întoarce împotriva celor care l-au ales!”

Mai multe articole despre:
mihai tudose mircea geoana psd nato sondaje