MENIU

Cu cine s-a iubit Florin Piersic. Marele cuceriri ale actorului în tinerețe și cele 3 căsătorii

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai României, a avut o carieră impresionantă pe scena teatrală, în lumea filmului și a televiziunii. Cu toate acestea, viața sa personală nu a fost lipsită de pasiune și drama relațiilor. Celebrul actor s-a căsătorit de trei ori și a avut parte de numeroase iubiri, marcând pagini importante în istoria personală.

Cele 3 soții ale lui Florin Piersic

Prima sa căsătorie a avut loc în anul 1962, când s-a căsătorit cu Tatiana Iekel, o actriță talentată de la Teatrul Mic. Cei doi au avut un copil împreună, Florin Piersic Jr., însă după 14 ani de căsnicie, relația lor s-a încheiat printr-un divorț. Tatiana Iekel a dezvăluit ulterior că actorul nu a fost fidel în timpul căsătoriei lor, fiind implicat și în alte relații romantice.

                      Florin Piersic alături de Carmen-Maria Strujac, într-o secvență de film / Sursa foto - Arhivă

După divorțul de Tatiana, Florin Piersic și-a unit destinul cu Anna Szeles în anul 1975. Cei doi s-au cunoscut într-un mod neobișnuit, într-un autobuz, și au avut o relație care a durat 10 ani. Din iubirea lor s-a născut al doilea fiu al actorului, Daniel Piersic. Totuși, căsnicia lor s-a încheiat și ea printr-un divorț, în urma infidelității lui Florin Piersic.

Cu cine este căsătorit Florin Piersic în prezent

A treia căsătorie a actorului a fost cu Anna Torok, cu care s-a căsătorit în anul 1993. Cei doi s-au întâlnit într-un zbor cu avionul, în 1986, și au avut o relație discretă și de durată. Anna a preferat mereu să rămână în umbra celebrității soțului ei, apărând rar în public.

                               Ea este soția lui Florin Piersic, Anna Török / Sursa foto - Arhivă

Astfel, viața personală a lui Florin Piersic a fost una plină de momente de bucurie, dar și de provocări și suferințe. Cu toate acestea, celebrul actor a reușit să-și continue cariera și să rămână unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști ai României, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.