MENIU

DEZVĂLUIRILE ȘOC ale Andreei Antonescu despre DESPĂRȚIREA Andreei Bălan de Keo

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, prietena de o viata a Andreei Balan, a marturisit ca Keo o insela pe artista de mai bine de un an cu o tanara pe nume Misty.

Prietena Andreei Bălan, Andreea Antonescu, a dezvăluit detalii din culisele despărțirii cântăreței de Keo.

"Andreea si-a luat prima vacanta anul trecut, dupa 20 de ani de munca. A vrut bani si sa faca ceva pe puterile ei. Nu isi lua haine si genti de firma pentru ca a vrut sa faca ceva cu banii ei, a facut 2 case pe banii ei, pe terenul lui Keo. El nu a pus niciun ban la construirea caselor. E a strans tot in 20 de ani. Din cate stiu, terenul a fost mostenire. Nu stiu cine s-a gandit sa faca duplex.

Ea s-a gandit sa joace ultima carte: ma despart de el, dau in presa si sigur vine la mine, totul o sa fie ok.  Ea mi-a zis ca la o saptamana de la anunt a gasit poze in presa cu aceasta domnisoara care vrea sa fie cantareata. Nu stiu nimic despre ea. Andreea a insistat la prietenii comuni care s-a confirmat: Keo avea o relatie cu ea de un an de zile. A durut-o cand a aflat ca el a adus-o pe ea in casa ei, in asternuturile ei, a plimbat-o cu masina ei timp de un an, a explicat Andreea Antonescu, pentru wowbiz.ro.