MENIU

Concurent de la Vocea României, supărat pe Adrian Despot. I-a lansat o provocare

Paul Panait de la Gaz pe Foc a participat la Vocea României și a fost dezamăgit fiindcă nu a reușit să întoarcă niciun scaun. A cântat o piesă destul de dificilă, și anume "Kiss", în varianta lui Prince.

Atunci când s-au întors și au realizat cine a cântat, membrilor juriului le-a părut rău că nu au apăsat butonul. Loredana și Tudor Chirilă au mărturisit că au fost la un pas de a-l alege, în timp ce Adi Despot este de părere că Paul a vrut să demonstreze prea mult și că a avut momente când a încercat să sune a altcineva.

„Din punctul meu de vedere, ai cântat puțin prea mult în seara asta. Tu ai vrut să ne arăți astăzi mult, cât poți să duci cu vocea. Eu cât am auzit din Paul, mi-a plăcut. Cât am auzit din Paul încercând să fie altcineva, aia este partea care nu mi-a plăcut, și din păcate am auzit prea puțin din Paul”, a spus Adi Despot, potrivit Click.

Paul Panait și-a păstrat calmul cât a stat în fața juraților, însă este în continuare foarte dezamăgit de comentariile făcute de Adrian Despot, solistul de la Vița de Vie, motiv pentru care i-a lansat o provocare.

„Provocare lansată lui Adi Despot: aș vrea să-l invit într-o emisiune să cântăm împreună pop, rock, folclor, orice, absolut orice stil muzical, să vedem care e mai bun. Așa că, aștept și voi să-mi spuneți dacă merită sau nu provocarea. Eu zic că merită, nu?”, a spus Paul prin intermediul unei filmări postate pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Facebook concurent provocare