MENIU

Claudia (ex Sexxy) a slăbit spectaculos după sarcină! Ce dietă a ţinut şi cum arată acum

Claudia Pătrăşcanu s-a îngrăşat în jur de 20 de kilograme în timpul sarcinii, însă şi-a revenit spectaculos în timp record.

La cinci luni de la naştere, artista arată foarte bine. Ea a plecat în mini vacanţa de 1 Mai în străinătate cu iubitul şi copilul pe care îl au împreună. Bruneta a stat la plajă şi a demonstrat astfel că a reuşit să dea kilogramele jos foarte repede.

"Nu am tinut o dieta anume. Am alaptat, am alergat toata ziua cu baietelul in brate, am urcat si am coborat scari, sunt mai agitata de fel. Au fost momente in care nici nu am prea avut timp sa mananc. In timpul sarcinii, luasem 19 kilograme si, recunosc, le-am dat usor si repede jos fara sa tin vreo dieta drastica. Am mancat multa lactate, fructe, legume, salate, peste, fructe de mare. Cu mancarea nu m-am omorat eu niciodata, cu dulciurile ma "lupt". La astea ma abtin mai greu. Paste si prajeli deloc, iar dulciuri cat mai putine. Asa am mancat mereu, nu doar acum, dupa sarcina. Insa, acum ma gandesc sa-mi fac o dieta echilibrata, sa ma apuc serios si de sport, ca sa ma tonifiez. In rest, miscare am mai facut acasa pentru ca mi-am luat o bicicleta pe care mai alerg. Si acum, in vacanta, am mancat mai mult peste, salate, fructe de mare. Sigur, daca imi e pofta de ceva gust. Dar eu niciodata nu am fost innebunita dupa grasimi, prajeli. Poate ca e si gena buna, de am reusit sa slabesc asa repede", a declarat Claudia pentru WOWbiz.ro.