MENIU

Alina Dumitru, DEZVĂLUIRI despre PREGĂTIRILE pentru NUNTĂ

<p>Alina Dumitru</p>

La trei ani de când s-au cunoscut, campioana olimpică de la Beijing, Alina Dumitru, şi iubitul ei, Ciprian, vor spune "Da" în faţa lui Dumnezeu. Fosta judoka de aur a vorbit, pentru "ring", despre fericitul eveniment din viaţa ei.

După ce, la mijlocul lunii trecute, au făcut cununia civilă la Buşteni, Alina Dumitru şi alesul inimii sale, Ciprian, vor depune, mâine, jurământul de credinţă în faţa lui Dumnezeu la Biserica "Sf. Mina" din Capitală.
 
Seara, invitaţii campioanei olimpice de la Beijing se vor prezenta la un restaurant select din Săftica, unde vor petrece până dimineaţă. Pe lângă surprizele pregătite, Alina ne-a spus că invitaţii nu vor avea parte de muzica "clasică" la nunţile românilor, manelele.
 
"Avem, deocamdată, peste 180 de invitaţi confirmaţi. Mai sunt două zile până la marele eveniment. Din lumea sportului vor veni mulţi, cum era şi normal. Petrecerea va avea loc la Săftica. Vor fi destule surprize, pe care însă nu le pot face publice. Pot spune că vor cânta bandul de la emisiunea «Te cunosc de undeva!» de la Antena 1, Gelu Voicu şi Corina Oprea din Mureş. Nu am manelişti, niciunul dintre invitaţi nu a solicitat acest gen", a declarat, pentru "ring", Alina Dumitru.

Mai multe articole despre:
nuntă judo Alina Dumitru