MENIU

Sectorul 3 are cea mai moderna cresa din tara

O cresa nou-nouta, inaugurata astazi in sectorul 3, poate rivaliza oricand cu unitati similare din statele nordice, unde grija fata de educatia copiilor este pe primul plan. Cand a inceput ridicarea noului corp de cladire al cresei Titan II, primaria le-a cerut arhitectilor si constructorilor sa se asigure ca atat compartimentarea spatiului (S+P+2E), cat si mobilierul sau echipamentele bucatariei respecta cele mai avansate standarde in materie.

"Avem nevoie de mai multe creșe în România și în București. Este cea mai modernă creșă din țară și este un model și un exemplu de cum ar trebui să arate o creșă, oriunde în lumea dezvoltată", a declarat primarul Sectorul 3, Robert Negoita.

Din toamna, 75 de prichindei cu varste cupinse intre 1 si 4 ani vor veni la cresa de pe str. Pictor Gheorghe Tăttărescu nr.10, unde s-au infiintat 40 de locuri de munca pentru personal calificat.

De rermarcat faptul ca unitatea are un sistem modern de incalzire, foarte economic, dar si spatii speciale pentru consiliere psihologica.

In momentul demararii proiectului de extindere a Creşei Titan II, în sectorul 3 existau doar patru asemenea unitati, insuficiente pentru face faţă numărului de solicitări de înscriere anuale. Potrivit lui Negoita, proiectul a costat aproape doua milioane de euro.
Mai multe articole despre:
creşă sectorul 3 Robert Negoiţă