MENIU

Se juca în curte când a fost muşcată de un păianjen. E înfiorător ce s-a întâmplat apoi

O fetiţă în vârstă de trei ani din Marea Britanie, a ajuns de urgenţă la spital după ce, din cauza unei ciupituri de păianjen, nu a mai putut merge.

Ella Williamson se juca în curte când insecta a muşcat-o de picior. Deşi la început pe piele i-a apărut o simplă pată roşie, ulterior rana s-a extrins şi a părut că se adânceşte.

„Am crezut că ceva o mănâncă din interior. Rana continua să se mărească”, a povestit mama copilului. „Nici nu mă lăsa să o ating. Deci, probabil că o durea foarte tare”, a adăugat ea.

Aşadar, femeia a deci să-şi ducă fiica la spital. Medicii i-au prescris pacientei un tratament cu antibiotice, apoi au lăsat-o să plece acasă. A doua zi, însă, lucrurile s-au înrăutăţit.

„Am dus-o înapoi la spital, fiindcă se simţea foarte rău. Am fost foarte îngrijorată, la început am crezut că are meningită. Mi-au trecut prin minte tot felul de gânduri urâte”, şi-a amintit englezoaica. „Nu putea să mai meargă, trebuia să o duc în braţe peste tot. A fost groaznic să îmi văf fiica în starea aceea”, a mai spus ea.

În cele din urmă, specialiştii au stabilit că Ella fusese muşcată de un păianjen veninos şi i-au acordat îngrijirile necesare.

Trei luni au trecut până când rana s-a vindecat complet.