MENIU

ROMÂNII AU TALENT, ultima preselecție: Florin Călinescu la 61 de ani: Nu e ușor

<p>Florin Călinescu&nbsp;</p>

ROMÂNII AU TALENT, ultima preselecție: Emisiunea cu talente se apropie de marea finală, astfel că emoțiile sunt tot mai mari, în lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Diseară se încheie ultima ediție a preselecțiilor.

ROMÂNII AU TALENT, ultima preselecție: Filmările la emisiune au avut loc în toamna anului trecut, iar jurații au dezvăluit că nu este deloc ușor să petreci ore în șir pe platourile de filmare. Florin Călinescu este deja trecut de a doua tinerețe și chiar dacă are experiență anterioară ca actor, vârsta își spune cuvântul. 

Pe de cealaltă parte nici pentru doamnele din juriu, Mihaela Rădulescu și Andra nu este ușor mai ales că trebuie să reziste pe tocuri să poarte ținute sexy. 

ROMÂNII AU TALENT, ultima preselecție: Florin Călinescu (61 de ani), regele audienţelor, arată ca scos din vitrină în fiecare vineri, în juriul emisiunii “Românii au talent”, de la PRO TV. I se reface machiajul de televiziune la fiecare pauză, barba este proaspăt rasă, iar sacourile, la dungă. În timpul liber, maestrul se îmbracă însă cum vrea şi cum are chef.