MENIU

Rarități auto: Lamborghini Aventador modificat de Mansory, un supercar disponibil în 3 exemplare

Construit in numai trei exemplare, impresionanta creatie a celebrei companii germane are la baza modelul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, toate caracteristicile supercarului italian fiind insa radical imbunatatite, scrie 4tuning.ro. Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/mansory-scoate-la-vanzare-un-lamborghini-aventador-cu-1-250-cp-sub-capota-22234.html

Construit in numai trei exemplare, impresionanta creatie a celebrei companii germane are la baza modelul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, toate caracteristicile supercarului italian fiind insa radical imbunatatit.

Iar cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta motorul V12 de 6.5 litri care, multumita unui kit twin-turbo si a altor cateva "mici" modificari de ordin tehnic, ajunge sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 1.250 de cai putere.

Drept urmare, primii 100 km/h vin acum dupa doar 2.6 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h coboara - atentie!, pana la pragul celor 6.5 secunde! Din pacate, informatiile cu privire la viteza maxima lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca aceasta sa fi crescut cu cateva zeci de km/h.

Mai multe articole despre:
auto vinde Lamborghini Aventador Mansory Rarități